Anastasia Valentin Rasmussen

Anastasia Valentin Rasmussen - MULGEO Copenhagen

BeGin laver fantastiske gin med kærlighed. Det kan smages! Jeg er især vild med deres færdigblandet gin and tonic, som er i øvrigt økologisk og lokalt produceret. Smagen er let og forfriskende. Den kan nydes over is eller direkte fra flasken med en båd citron i.
Anastasia Valentin Rasmussen

Ginbutikken.dk - Kenneth M. Nielsen

BeGIN CPH er kommet stærkt ind på den Danske Gin Scene, jeg indrømmer at Lavendel Ginnen er en der deler vandene og jeg skulle også selv testsmage den med et par forskellige tonic, før jeg faldt for den. Det er en floral og lækker gin, der ikke efterlader tvivl om at der er Lavendel i, benytter du en krydret tonic, så spiller den perfekt ind med Lavendel noterne og du får en helt igennem lækker Gin/Tonic.
Deres Original Blend er i min optik en god dansk Gin, der er traditionel og lader dig benytte den i utallige cocktails som grundlag eller alene i en Gin / Tonic er den også en uovertruffen Gin.
BeGIN CPH’s absolutte mesterværk, er deres Ready 2 Drink Gin / Tonic, som i mine øjne er det bedste bud på markedet til en Gin / Tonic du lige snupper fra køleskabet og er klar til at drikke, om det er på picnicen, i haven eller til en fest.
Hvis du ikke vil tage mine ord for gode vare, så er det bare at kigge på de mange medaljer og udmærkelser BeGIN CPH har modtaget inden for de seneste uger, 1 Guld, 2 Bronze og en Sølvmedalje er det blevet til – ja faktisk er alle deres produkter nu medalje vindere.
Godt arbejde og vi sælger selvfølgelig alle BeGIN CPH’s produkter i Ginbutikken.dk
Kenneth Nielsen Indehaver og Ginelsker

Heidi Pelsen

Heidi Pelsen - kunde

Uanset hvilket BeGin Cph produkt man vælger, får man de smage, man forventer.

Alle 3 gin’s er rene og klare i smagen med enebærret afstemt efter primær noten. Jeg sætter også pris på,  at produkterne er økologiske.

Der står altid en BeGin Cph flaske i ginskabet, da der kan mixes forskellige nuancer frem, alt efter hvilken tonic der bruges.

‘Original’ smager af enebær og citrus med et lille hint af lakrids, alt efter hvilken tonic man bruger. Fuglsang classic indian fremhæver lakridssmagen, som jeg er meget glad for.

‘Hibiscus’ smager af ‘hibiscus’, med lette forale noter. Kombineret med en classic tonic er den perfekt på en varm sommerdag.

‘Lavendel’ er dejlig krydret, med primær smag af lavendel og franske herb de provence noter. Kan mixes med alle typer af tonic.

Let the fun BeGin – Heidi Pelsen

Ginforeveryone - Kenneth Hansen

Gin fra BeGin Cph er en trio af lækre økologiske gin. Du rammer ikke forkert, om du vælger lavendel, hibiscus eller den originale.

Alle tre gin har en lækker base. Er du til den mere sikre og klassiske gin bør du vælge Original Blend, men er du derimod til lidt mere udfordring for smagløgene, så er deres lavendel eller hibiscus værd at prøve.

BeGin Cph er en prisvindende gin-serie som efter min mening er værd at prøve.

Kenneth Hansen – Ginforeveryone

[featured_products per_page=”3″ columns=”3″ orderby=”date” order=”DESC”]