Tid til hjemmebar?

Vi har samlet vores bedste tips og forslag til hvordan du laver en fin hjemmebar – uanset om den skal være stor eller lille.

Når du skal lave din egen hjemmebar, er det ikke kun et spørgsmål om at sætte dine gin flasker på en bagvogn. Vil du opnå den rette stemning skal der mere til. Vi hjælper dig godt på vej med vores bedste tips.

Find din inspiration her

Trænger du til noget nyt, spændende i din gin samling?

Vores tre gin er alle nye, og meget forskellige. Vores gin er faktisk så forskellige og så spændende at du kan starte din ginsamling med vores tre varianter. Vi har både en vild, en vovet og en klassiker.
Vi laver vores gin i to størrelser:
200 ml – hvis du vil starte lidt forsigtigt ud.
500 ml – til samleren eller ginelskeren.

Se nærmere i vores shop – vi leverer gin til din dør.

Gå til shop

Hey! Har du set...

Følg med i nyhederne fra vores Gin verden. Husk på: Gode venner giver gode råd. Bedste venner giver gin.

Vores søde fans siger...

BeGin laver fantastiske gin med kærlighed. Det kan smages! Jeg er især vild med deres færdigblandet gin and tonic, som er i øvrigt økologisk og lokalt produceret. Smagen er let og forfriskende. Den kan nydes over is eller direkte fra flasken med en båd citron i.

Anastasia Valentin Rasmussen

Ejer af MULGEO Copenhagen

''Lavendel’ er dejligt krydret gin, med primært smag af lavendel og franske Herb de provence noter. Kan mixes med alle typer af tonic.''

Heidi Pelsen

Kunde

Gin fra BeGin Cph er en trio af lækre økologiske gin. Du rammer ikke forkert, om du vælger lavendel, hibiscus eller den originale.

BeGin Cph er en prisvindende gin-serie som efter min mening er værd at prøve.

Ginforeveryone - Kenneth Hansen

Kunde