Nu tæller

BeGin CPH

4 varianter

og flere er på tegnebrættet

Det er vores filosofi & mantra

Vores tilgang har hele tiden været den samme. Vi ville udvikle og sælge gin, som vi syntes smager godt - ser godt ud - som bringer glæde - noget som er ukompliceret - ikke elitært - noget for alle.
Vi vil være dem som ryster lidt op i industrien og som bringer nye smage, variationer og farver ind i den gennemsigtige gin-verden.

Vi tog over - udviklede videre på produktet

Vi omdannede vores køkken på vores gård syd for Køge til “den lille kemikers værksted” - smagte os gennem et utal af varianter og kom frem til vores nuværende 3 nyere produkter, Original Blend, Hibiscus Flower og vores spændende Lavender Flower. Nu tæller BeGin CPH de 4 varianter - og flere er på tegnebrættet....

Vores gin er til alle - alle som elsker at smage, prøve noget nyt, noget de andre ikke laver. Det vil hele tiden være vores DNA.

Vores DNA - vores vision har givet bonus. August 2020 modtog vores Lavender Flower guld ved IWSC, mens vores Original Blend og Hibiscus Flower modtog bronze ved ISC. Alle vores gin er internationalt præmieret.

Vores lille gin-projekt er godt og noget vi er stolte af

Vi har mange drømme og planer med BeGin. Vi har flere nye produkter på tegnebrættet, og vi kan ikke vente med at komme ud til jer alle. I skal smage, i skal glædes og i skal feste.
 • 1
  2018

  Vores gin historie går ca. 1 år tilbage hvor vi faldt over BeGins RTD - skabt af to studerende som fandt et hul i markedet.

 • 2
  2019

  Vi synes det var er unik produkt og vi var så heldige at kunne overtage BeGin på et tidligt stadie og fortsætte udviklingen.

 • 3
  2019

  I “det lille kemikers værksted” - smagte vi os gennem et utal af varianter og kom frem til vores nuværende 3 nyere gin produkter.

 • 4
  2020

  August 2020 modtog vores Lavender Flower guld ved IWSC, mens vores Original Blend og Hibiscus Flower modtog bronze ved ISC.

Det her er BeGin!

Stine og Jesper. Stine er designeren - udvikleren af etiketter, flasker, pakninger m.m. Stine er uddannet designteknolog og handelsøkonom og er arkitekten bag vores unikke brand. Jesper er manden med smagen - udvikler af produkterne, smag og farver. Jesper er egentlig advokat, men har altid haft en stor passion for mad, drikke og smag.

0 +

Smage

3 varianter lækker gin og en drikkeklar Gin&Tonic.

0 +

Varenumre

Vi har flere nye produkter på tegnebrættet.

Personerne bag...

Vi elsker en god hyggelig aften på terrassen, i sommerhuset, en aften med venner, sang, dans og musik.

Bliv forhandler af BeGin CPH. Start kontakten her

Tag kontakt
Kontakt os, hvis du ønsker at sælge BeGin.