Lavender Flower vinder guld

BeGin Copenhagen, Lavender Flower vinder guld i den mest anerkendte internationale spirituskonkurrence, The International Wine & Spirits Competition (IWSC).

BeGin Copenhagen gjorde det, som kun et sket en gang tidligere for en dansk gin. Lavender Flower vandt guld ved IWSC’s årlige spiritus konkurrence i 2020. En bedrift ud over det sædvanlige. Lavender Flower scorede 95 point ud af 100 mulige.

BeGin Copenhagen Lavender Flower er en gin med klassiske gin noter med en fantastisk afrundet aromatisk og kompleks smag. Dommerne ved IWSC beskriver den således: 

”Honningsød næse af lavendel med florale noter af timian og rosmarin. Elegant rund følelse i munden med en smagslevering, der udvikler sig elegant fra sød citrus over til de tørrer noter af peber og enebær, hvorefter de bladgrønne noter vender retur som afslutning.”

I BeGin Copenhagen har vi altid beskrevet vores lavendel udgave som vores vilde gin. En smagsoplevelse ud over det sædvanlige. En gin, der virkelig vokser på en.  IWSC er enige!

Se mere om verdens største spirituskonkurrence her: https://iwsc.net

Kontakt os her...

Vi er altid klar til at svare på dine spørgsmål – send os en mail eller giv os et kald.

    da_DKDanish