BeGin Copenhagen rydder bordet ved World Gin Awards 2022


Begin Copenhagen som holder til i Vestergade 29, Haslev ryddede bordet ved den netop afholdte ginkonkurrence ved World Gin Awards 2022. BeGin Copenhagen er et mindre dansk gindestilleri, som i sin tid startede på køkkenbordet i den lille landsby Alkestrup syd for Køge. I 2021 rykkede BeGin ind i lokalerne på Vestergade 29, Haslev, i deres nye topmoderne destilleri.

Begin Copenhagen deltager som en af mange danske repræsentanter ved World Gin Awards 2022. Som en del af deltagelsen modtog BeGin Copenhagen prisen, som Danmarks bedste gin i kategorien ”Best Flavoured Gin”. BeGin modtog også prisen som den næstbedste og den tredje bedste. BeGin ryddede bordet så at sige.

Disse priser modtog masterdestiller Jesper Fenger-Mieritz på vegne af BeGin Copenhagen for deres The Original Blend (nr. 1), Lavender Flower (nr. 2) og Hibiscus Flower (nr. 3). Det er aldrig før sket, at samme producent har taget alle 3 placeringer i en kategori. Det er en kraftpræstation udover det sædvanlige.

The Original Blend er kendt for sine bløde og saftige noter af citron og et friskt strejf af peber- Kvaliteten i The Original Blend fremstår tydeligt i den økologiske, håndtappede dansk produceret gin, som tydeligt skilte sig ud til konkurrencen blandt flere hundrede deltagere.


BeGin Copenhagen står ved sine rødder fra gården i Alkestrup, og drives af Kenneth M. Nielsen og masterdestiller Jesper Fenger-Mieritz. Den internationale anerkendelse kommer oven på flere øvrige medaljer, som BeGin Copenhagen har hevet hjem over de sidste par år.

Alle landevindere går efter udnævnelsen som landets bedste videre til konkurrencen om verdens bedste gin. BeGin Copenhagen er klar til at dyste om at blive verdens bedste gin den 24. februar 2022. Vi krydser alle fingre for at dette lykkes.


BeGin Copenhagen kan bl.a købes på www.begincph.com, www.ginbutikken.dk, samt hos ca. 50 forhandlere rundt om i Danmark.

For yderligere info, kontakt Jesper Fenger-Mieritz på Jesper@begincph.com eller Kenneth M. Nielsen på Kenneth@begincph.com

Kontakt os her...

Vi er altid klar til at svare på dine spørgsmål – send os en mail eller giv os et kald.